Нежни като пролетна коприва

На Галина

Дървото с падащи цветчета се разплака.
В очите ми разцъфна нетърпение.
Април запрегна си каруцата и чака
да падна пред зората на колени.
Тишината с цветовете ме убива
и затова не мога да създавам песни
нежни като пролетна коприва
и също за живота весел интересни...


Рецензии