Ценната на минутата

За всичко времето ми стига.
Поел съм на гърба си грижите
дори върху Сатурн да стигна,
да диря еделвайси покрай хижите.
Определям си точно маршрута
и за подвиг съм вече готов.
Не ми достига само някаква минута...
Да ти говоря за моята любов...


Рецензии