Как долго ждал меня

 Як  довго  ти  мене  чекав?

Я  довго  мріяла  і  злилась ,
Що  щастя  довго  десь  блукає,
І  що  вже  трохи  запізнилось,
Й  в  душі  весною  не  співає.

Тепер  не  буде  вже  журби,
Щоб  нам  не  збитися  з  дороги,
Ми  збережем  в  серцях  скарби,
Нам  допоможуть  в  цьому  Боги.

З  тобою  в  осінь    підемо  ми,
Щоб  не  були  душі  одинокі,
І  щоб  утримати  змогли,
Кохання  ідеал  високий.

Снігові  хай  гуляють  вихори,
І  зорі  падають  з  трампліна,
Тепер  всі  зимні  вечори,
Зігрієм  вдвох  біля  каміна.

Нам  би  любов  цю  освятити,
Бо  кохання  завше  возвиша,
І  в  душі  зиму  не  впустити,
Бо  молода  у  нас  душа.

Літа  наші -  вечір  в  зеніті,
Та  хтось,  вгорі,  стріли  пускав...
Як  я  тебе  знайшла  в  цім  світі?..
Як  довго  ти  мене  чекав...

Автор; Н.П.Рубан.


Рецензии