С Рождеством!

Зійшла зоря на небі
І в яслах у хліву
Син Божий народився.
І я тепер живу,
Бо чудо проявив він
І всіх нас спас за кров
Свою... і дав нам більше,
Дав більше, ніж любов!

Христос народився!
Славімо його!

Зі святом, друзі!

25.12.2018


Рецензии