Жената е силна щом е обичана

"Жената е силна щом е обичана".
Трябва това добре да запомня.
Подарявам й всеки ден по кокиче.
То за зачеването ще й напомня.
Целувам я после по цялото тяло.
Тя привидно се съпротивлява.
Вкусна супичка ми приготвя.
Аз я щипвам по бузката вяло.
Трайно на кухнята се закотвя.
На ухото й бъбря като плямпало.
Силно изчуква месо за бюфтека.
Небрежно я блъскам върху дюшека.
Тъй се закачам и заигравам.
Силна е днеска...
Пак не успявам!

18.04.2011 г.
Москва


Рецензии