Страхливите надежди

Твърдя,- до днес те любя
със скрит в гърдите вик!
Страхът да те загубя
до болка е велик...

Затуй ти казвам честно:
Любов до невъзможност!
А ден и нощ съвместно
е двойно по- тревожно.

Да бъда в твойте мрежи
аз трайно съм готов.
Страхливите надежди
са истинска Любов...


Рецензии