Ключове за разни светове

автор: starozagorez

Вечното отключване на брави.
Днес,- на стария ми селски дом.
Вчера,- на чердак забравен
или към изоставен вълнолом.

Всеки ден,- на твоята квартира.
В отпуск,- стая на голям хотел.
Сутрин,-със колата се нервирам
или със ключалката на портофел.

Много брави. И за всички ключове.
В чанти или в джобове забравени.
Ключове за разни тъмни светове.
А за рая,- там от мен доставени.


Рецензии