Нам не бывае разам сумна

Улыбаецца нам сонца
І падміргвае лясок,
У злагадзе жывём бясконцай,
Чуцен дзетак галасок...
У кожнай хаце і кватэры
На стале ёсць хлеб і соль,
У ва ўсём мы знаем меру,
Важную трымаем ролю,
Мір у свеце беражом!
Душа на нет ізмотана,
Пажар пачуццеў шчэ не згас,
Баясь высокага палёту,
Для адпачынку знойдзен час.
Часцей хай будуць сутыкненні,
Не устрашыць няхай альтанка,
Каб весяліць наша "Натхненне",
Песні няхай гучаць"Світанка"!
Падымуць наш настрой бадзёры,
Сваёю песняй мілагучнай,
Мы шчаслівыя ў прасторы,
Нам не бывае разам скрушна.


Рецензии