ВВВ-38 В дчуття власно важливост

Стриб-скок, стриб-скок
З пятки станем на носок.
Скок-стриб, скок-стриб
Заховаємся під гриб.
Бо надворі літній дощ,
Бруд змиває з міських площ,
Як гриби, ростуть поволі
Чорні шляпки парасолей.

Ви серйозно...
Чи жартуєте невдало,
Хіба можна -
Яйця спутать з божим даром,
Значить можна - бо інакше неможливо,
Прямо в очі дати відповідь дражливу.
Комусь можна - путать праведне і грішне,
Переможно - вибирати з кращих гірших.
Комусь треба - вести в море свій баркас,
І хвалебний - гімн співать в тривожний час.

Скок-скок, скок-скок,
Не сховатись від думок,
Стриб-стриб, стриб-стриб,
Не завбачити всіх хиб.
Грати в класики цікаво,
Цифри рахувати жваво,
У клітинці щосекунди -
Нові числа світом чудять.

Ви серйозно...
Чи жартуєте безглуздо,
Хіба можна -
Не дружити з власним глуздом,
Значить можна - бо інакше неможливо,
Зміг би кожен, винятковим буть й важливим.
Комусь можна - помилятися в дрібницях,
Переможно - звисока на всіх дивиться.
Комусь треба - бачить більше, ніж потрібно
І хвалебно - поклонятись своїй вірі.

Скок-стриб, скок-стриб,
У воді багато риб,
Стриб-скок, стриб-скок,
Іще більше рибалок.
Вони скрізь розкинуть сіті,
Щоб впіймати нефертіті,
Але виймуть - лиш сміття,
Бо в лайні нема життя.


Рецензии