Ти - моя мрiя

Посмакувати б твоїх слів -
розчервонітись та розквітнути.
Захопитися б в полон твоїх очей,
(тільки не звільняй, дай роздивити їх).

А обличчя твоє мов цілий всесвіт -
блукати й загубитися.
Маленькі родимки, мов зорі,
до твоїх губ складають шлях -
милуванням провинитися б.

Твоє волосся - сонця промінь,
поринути й зігрітися.
Твої обійми - замку варта,
обійняти та захиститися.

Твої думи - мудреця повчання,
слухати й надихатися.
А твій голос - це бажання
відразу ж в тебе закохатися.


Рецензии