Спешите жить умом и телом

Спешите жить умом и телом,
Не торопите беспределом.
Не так и много нам дано,
Чтоб счастье видеть как в кино...

Спяшаецеся жыць розумам і целам,
Не прыспешваеце бязмежжам.
Не так і шмат нам дадзена,
Каб шчасце бачыць як у кіно...

Поспішайте жити розумом і тілом,
Не квапте свавіллям.
Не так і багато нам дано,
Щоб щастя бачити як у кіно...

;;; ;;;;; ;;;; ;;;;;,
;; ;;;;;; ;;;;;;
;;; ;;;;; ;;;;;;,
;;;; ;;; ;;;;; ;;;;;;...

Beeilen zu Leben Geist und K;rper,
Beeilen Sie sich nicht mit Z;gellosigkeit.
Nicht so viel ist uns gegeben,
Um das Gl;ck zu sehen, wie im Kino...

Hurry to live mind and body,
Do not rush lawlessness.
Not so much is given to us,
So happy to see as a movie...


Рецензии