В рш в ршуй задовольнити Долю

Вірші віршуй задовольнити Долю,
Розкрий знамена, поспішай!
Знайди свій шлях і справжню волю
Знайди нарешті рідний край

Хоч серця б'ється і поволі,
Але невпинно все життя
Гори як полум'я та зорі
І світло з рук не випускай

Якщо опинишся в полоні
Оманливих любовних чар
Як жив до цього без любові
Своїм життям тоді згадай

Для тих ти є, з ким однієї крові
Для всіх світів запалюєш ти рай
Лиш прагне хто почути пісні твої
Живи для тих, цінуй, не забувай
24.12.18 23:55


Рецензии