А я тоб допомогти зум ю!

А я тобі допомогти зумію!
Щоб бачити могла ти іще краще,
Постав мене собі на столик поруч,
Побачила мене - займатись час!

Я втілювати вмію твої мрії
Не кину я тебе напризволяще!
Адже ти хочеш бачить світ навколо?
Займайсь, Надійко, лінь - це ж не про нас!

Вітаємо з Миколайчиком, Надюша!

19.12.2018


Рецензии