***

Сію, сію посіваю.
Старій рік я проганяю.
І впускаю новий рік.
Щоб батько був здоров як бік.
Матуся гарна і струнка,
Дбра щоб повні закрома.
Щоб діти весело гуляли,
Батьки щоб розум не втрачали.
І грошей, кури не клювали.
То ж я посію та піду.
Хай все тут буде до ладу.


Рецензии