Бишевуме

Тас этген башевумну
Излеме чигъа къалгъан
Яшлыгъым эсге гельди
Хав кёллерде айланагъан


Чёмуламан, йылайман
Бетим башым хав болгъан
Мени гичи бишевум
Шу кёльге тушюп къалгъан


Башевумну тутгъандай
Хыйли ташны чыгъардым
Анамны тавушуна
Эс тапмагъа башладым


Къолунагъы таягъы
Селей дегене селей
«Чыкъ кёлден,гъурумсакъ »деп
Анам ачувлу сёйлей


Хоншудагъы къурдашым
Мени кёльге гийрген
Бишевум кёльге тушюп
Барагьанда ол гёрген


Рецензии