Снайпер

Ніколи снайпером не був,
бо не було у цім потреби,
я жив тоді в таку добу,
коли мінялися портрети.

Але змінилися часи,
як в космосі протуберанці,
фасад змінили для краси,
при владі знов самі засранці.

Отож жалію я тепер,
що я не снайпер на сьогодні:
хоч одного б із них попер,
куди не ходять раки жодні.


Рецензии