Прости мене, мамо

Прости мене мамо за ночі безсонні,
Прости мене мамо за рани та біль,
І Бога моли, моя рідна за доню,
Що рветься душою на рідний поріг.
Та ти не зустрінеш, і не приласкаєш,
Та ти не зустрінеш, щоби насварить...
Моя дорога, ти же знала і знаєш,
Мені не прийшлося здоров'я щадить...
Мені не прийшлося...а що вже про тебе,
Я, сива дочка, зараз можу сказать,
Не їла матусе удоволь ти хліба...
Лиш Господу Спасу всіх нас насищать...
...Мов ті світлячки до батьківського дому,
Злітаються діти та внуки твої...
А знаєш, в Різдво ми гірлянду сплетемо...
Із лампочок...серця...хай світить тобі!
Мій вічний світанку,несказанна казко...
Люблю тебе, мамо, ти  - серце моє...
Жива поміж нами,  в мені ти, в Наташці,
І сонце Господнє щоранку встає...
2003р.22лютого


Рецензии
Ангеліна!
Сидьний, мудрий вірш!!!
Щасти Вам!
З теплом, Геннадій.

Геннадий Сивак   29.12.2018 22:41     Заявить о нарушении
Геннадий, спасибо!
(Только учусь)
С ув. Ангелина

Ангелина Длинка   29.12.2018 23:59   Заявить о нарушении