Дзеркало душ

Немов ті очі, що колись наснились... Тепер напроти, я приснився їм!
Мабудь обоє, ми на зустріч напросились... Я насолоджуюсь поглядом твоїм...

Такі зіниці! Кращі за слова… І я по волі, утопаю в них.
В них новий світ, і стежечка нова… Врятуй нас Боже від поглядів лихих...


Рецензии