Khazar crying

Balta garli ile quzal
Ish marta ba suzme vadan
Turam garam altym sagar
Birma sarqel ha zan qazam

Itilirmeq udunler miz
Bu bizle mir urus qirca
Mahili ba caryn suqar
Urvashi darma qi corba

Galan sarke caran durmaq
Qandar paqus qandar pizim
Qilin su garpa havas lar
Tarpa gishvan tarpa gasy

Hazar cihysh ma qindazyh
Bilmasy qara duru bar
Siz buharam sivatyslaf
Ahta savas bina gadam


Рецензии