Ден свят - богомолен

Стандартна любов със стандартни целувки.
Стандартни чувства в стандартни обувки.
Всичко стана толкоз стандартно,
че да обичам по своему е даже азартно.

Затова и днес ще опитам отново
да ти пошушна моето влюбено слово
като звук долетял от божествена арфа.
Като звън отлетял от китайския фарфор
на който са настроени душите ни голи.
В този ден свят - богомолен...


Рецензии