Хазарский плач

Балта гарли илэ кузал
Иш марта ба сузмэ вадан
Турам гарам алтым сагар
Бирма саркел ха зан казам

Итилирмяк удунляр миз
Бу бизля мир урус кирча
Махили ба чарын сукар
Урваши дарма ки чорба

Галан саркэ чаран дурмак
Кандар пакус кандар пизим
Килин су гарпа хаваш лар
Тарпа гишван тарпа гасы

Хазар чыхыш ма киндазых
Бильмасы кара дуру бар
Сиз бухарам сиватыслаф
Ахты шаваш бина гадам


Рецензии