Дълго още помним

Отново времето през пръстите изтича...
Дочу ми се:"Как много още те обичам!"
Да, времето не може да се върне,
но искам пак така да те прегърна

както някога под пролетния ромон
в Москва - във мегаполиса огромен,
където бяхме млади и бездомни...
Хубавото е, че много дълго помним!


Рецензии