ВВВ-34 В дчуття власно важливост

Як життя - суцільна жопа,
Завжди знайдуться експерти
Віднайти під мікроскопом -
Позитив, щоб дух підперти.

Вони - гуру в пятій точці,
Що поважно влізла в крісло.
Але можуть всім заочно
Спродать оптом кілька істин.

Ти - змальовуєш картину,
Не приховуючи фактів,
Вони ж кажуть - що людина
Заслужила, чого варта.

Ти - звертаєшся з питанням,
Як до істинних знавців,
Вони кажуть - з позіханням -
Краще йти наманівці.

Ти - змальовуєш рішуче
Друзів і своїх знайомих,
Вони кажуть - що засуджень
Уникати краще вбогим.

Ти - напружуєш уяву,
Щоб пізнати мудрість бога,
Вони кажуть - на халяву
Й чорт не прийде на підмогу.

Ти - їм душу вивертаєш,
Показавши власний бруд,
Вони ж осудом стріляють
Зі спини, неначе Брут.

Тож якщо життя, як жопа
Й нема коштів, аби гуру
Віднайшов в нім шлях широкий,
Краще залишитись в дурах.


Рецензии