хиянат

Негарин зе хунда кадар хунда ахир,
Дардарис зе ада дарман, вуни тахсир.
Ве хилиъ зе иркъ ихуна гумур шуне,
Ирк андай ахир пучхуна зун илгуне.

Кадри хунда, хили ай бахт ухяс хунда,
Ламус кае, ассар ае инсан хунда.
Вакес ху кисмат хуне зус са хажалат,
Зе иркуран мух1убатис хун хиянат.

Вун анда хел,
иркъ анда хел,
вакас ака,
дард анда хел.


Рецензии