Yarim...

Senin ucun yarim yaranmisam men
Gelbimin acari, diyarisan sen
Bir gun bele oyanip seni gormesem
Dunya yer uzunde hec donemezmis
Gunesde bulutlardan gorsenemezmis.
Inan bu sevgiyi bu geder degil,
Butun yer kuresi duysun isterem,
Setir setir yazarken yetmir kelmeler
Sevip sevilmek kimi gozel hissleri
Bele eski her gonul bilsin isterem!
Allahtan nesib olan mocuzedir ask,
Iki ruhu baglayan bir korpudur ask,
Menede bu hissleri verdigin ucun-
Sene minnettaram ey Yuce Rabbim!


Рецензии