Прийди

З розпущеним волоссям на плечах
мене умить навіки полонила.
Не можу спати, люба, по ночах,
мені твої вуста забуть несила…

Постійно бачу лиш тебе одну,
ти знову у думки мої приходиш.
Не можу пробудитись віді сну,
із розуму своїм коханням зводиш.

Прийди кохана – знов тебе молю,
і подаруй легку свою усмішку.
Але не ту, не сповнену жалю,
а від душі – ласкаву, добру, ніжну!

Мила, кохана, зоре моя,
пташко жадана, спів солов’я.
Вкрилися цвітом знову сади,
серце шепоче – люба, прийди!

24.12.2018


Рецензии