Це була не найгiрша зима

Це була не найгірша зима,
хоч, здавалось, вона – без любові.
Дощ її цілував в чорні брови,
незимові, та білих – нема.

Дощ узимку – шанований пан:
я вітаю його парасолем.
Дощ узимку – це витівка долі,
чорнобровий зимовий талан.

Може, я гарячкую, й зима
не найгірша була, а найкраща?..
Через те вже найкраща, що – наша...
Хай з дощем, та й вона – не сама...


Рецензии
Гарно. Дякую за вірш!
Щасти Вам!

Надежда Крайнюк   12.01.2019 11:24     Заявить о нарушении
Я Вам вдячний дуже

Миклош Форма   12.01.2019 11:42   Заявить о нарушении