Вояж в Кривий Рiг

Муза досить норовлива,
То холодна, то грайлива.
Як впіймав її, держи,
В творчу подорож візьми…

Серед багатьох доріг,
Вибрали - на Кривий Ріг.
Там давно спілчан чекали,
Славну зустріч готували…

Ось і трапилась нагода,
Транспорт  є, гарна погода.
Тож зібрались, як могли,
Творчі задумки взяли.

Проминувши бездоріжжя,
Втрапили на  Криворіжжя…
Мов в тумані Кривий Ріг
Тягнеться, ніби батіг…

Їдемо, та де ж кінець
Міста, рветься вже терпець.
Комбінати та кар’єри
З вікон видно, як бар’єри.

Квартали скоріш минули,
Згодом центр і Дім культури.
Радісно усіх зустріли,
Хлібом, сіллю пригостили.

Майстри слова і пера,
Віршів, прози автора
Відтворили справжнє свято.
І пісень лилось багато…

Досвідом відбувся обмін,
Вже історія, є спомин…
Кременчук тепер чекає
Кривий Ріг…Та це він знає.


Рецензии
Доброго вечора, Юрію! З Різдвом Христовим!
Ось як корисно спілкуватися з творчими однодумцями!
Гарний вірш залишиться на згадку. Лише уявіть, як колись будете читати його онучатам...
З повагою,

Людмила Киреева-Силенко   10.01.2019 21:56     Заявить о нарушении