Кришталь, що родився з диму

Кришталь, що родився з диму
(настрій мудрий, гіркий),
на прозорих долонях утрима
фею, що губить свої пелюстки...

Чаю з попелом – раух -
переплавляє жаль.
Смуток забутого раю
перетворює на кришталь.

За римою лине рима,
аркуш скручується в сувій.
А раух гіркими очима
звіряється в тузі своїй...

 
13.12.18


Рецензии