ВВВ-32 В дчуття власно важливост

В владу рвуться, як до столу
З запашними пирогами,
Як не зїсть, бо не голодний, -
Понадкушує зубами.

Кусень кинувши собакам,
До нового лізуть чину,
Бо охота дуже знати -
Де інакша є начинка.

Де доляри у конверті,
Де звичайний смак капусти,
Де горох, що рветься перднуть -
Залишивши запах скунса.

Де подвійне дно ховає,
Запах смажених грибочків,
Бо героїв не впіймають,
Як самі того не схочуть.

Де начинка, як з макдака,
Випирається із тіста -
Що приховує, як шляпа,
Все, що може в бургер влізти.

Перебравши гору куснів -
Не втрачають ще охоту -
Для смаків своїх розпусних,
Віднайти нову гидоту.

Пироги противні стали,
І пустий стоїть гранчак,
Та залишився останній
Де начинки - з дулі мак.


Рецензии