Радiсть, радiсть на землi

Дзень-дзелень,дзень- дзелень
завітав святковий день.
Нині є святе Різдво
в цілім світі торжество!
Народився Божий Син,
щоби наш гріховний мир
мав спасіння від гріхів
і ввійшов в небесний дім.
Радість,радість на землі-
славлять Бога діти всі;
і маленькі, і старі
звідусіль чутно пісні!
Співом повнится земля-
Христа Бога прославля!
В небі ангели співають,
Бога ввишніх величають!
Скрізь чутно пісень тих плин,
від землі і до вершин!


Рецензии
Дуже гарний вірш - сподобався.
Христа-Спасителя будемо прославляти
завжди тим що будемо виконувати всі
Його заповіді та повеління.
Всього Вам найкращого.
З повагою,

Рита Александренко   23.02.2019 00:59     Заявить о нарушении
Слава Богу!Амінь!

Левиа   27.03.2019 11:19   Заявить о нарушении