3162. Няхай и стары, да галоунае - новы!

СТАРЫ ци Новы – сустракаем  без Стомы.

Без возу праблем, і без Скрыни клапот,
У госци идзе малады Новы год .
Стары на падлетка зялёнага гляне -
Пациху растане, нибыта у тумане.
Са студзеня Новы патроху мацнее,
І кружыць  у  вальсе, на пару з завеяй.
Але на трынадцаты студзеня дзэнь,
Глядзи, ля Варот капытом бье Алень.
На возе сядзиць, хоць ты Вочы пратры,
Нибы Новы год, але ён жа - Стары..
І гэтя ня байка, і гэта не жарт:
Дзядок мае спрытнасць, і сілу, і Гарт!
Таму Стары год мы з усмешкай витаем,
Яго за багатым сталом сустракаем.
Святкуем без Стомы, пры гэтым гаворым:
Няхай і Стары, ды галоунае – Новы!


Рецензии