Анатоль Сыс. Я сам с собой пью красное вино

***
Я сам с собой пью красное вино.
Чтоб пить со мною, крови мне налейте.
Да не чужой, своей не пожалейте.
Я пью один, я кровь не пил давно.

                Анатоль Сыс

***
Я п'ю адзін чырвонае віно
і вам налью, а мне крыві наліце,
сваёй крыві — чужой не падманіце,
я п'ю адзін, я кроў не піў даўно.


Рецензии