Хмарк

Абляпілі неба зграяй,
Хмаркі-Травеньскую сінь,
Неба быццам бы іграе
У дзіцячы магазін.
Тут ёсць рыбкі,чарапахі,
Птушкі.кветкі.самалёты,
Зайкі,змейкі,рассамахі,
Кляксы,дрэвы,клёпкі.боты...
Дакрануцца б мне да хмаркі,
Разам з ёю палятать.
Падганяе ветрык шпаркі,
Так высока не дастаць...


Рецензии