Параноя-23

Серед підлітків - прижитись
Туго будь-якій вороні,
Бо у зграї фаворитів
Важко збити всім корони.

Бо оточують, як звірі,
Перекривши всі відходи,
І доводять до зневіри,
Наче справжні людолови.

Бо за кожним - мати й тато,
З яйцями від фаберже.
Дозволяють притоптати
Всіх, хто лізе на рожен.

Якщо - вибився із моди
Й ходиш в шмотках екстра-класу,
Не уникнуть епізодів
Із приниженням у класі.

Якщо поза всяким топом,
Зажди в лузерах відстійних,
То завжди будеш у жопі,
В прикладах хрестоматійних.

Якщо нижчий соціально -
І з бомжатника неначе,
То будеш лохом банальним,
І шишок набєш добряче.

Якщо зовнішність не в тренді,
І заслужує злий осуд,
То будеш, немов легенда,
Що в мережі усі постять.

Серед підлітків, звичайно,
Можна вижити у класі,
Як знайти для вовкозграї -
Рівноцінний шматок мяса.

Він - з простацьких і очкарик,
Зуби, як в щура, в кольчузі,
З нього ржуть усі почвари,
Над якими ржали друзі.


Рецензии