***

З Новим Роком!

Остання 2018 хвилина екрану
ТV... В наших оселях веселих
Нас запрошує на вечерю звану
Рік Новий! Підіймайте келих!

Радістю зустрінем Новий Рік!
Яскравим спалахом вогнів
Піде у небуття вже Старий Рік
Кришталю звук ось зазвенів

А шампанське вже тече рікою
На столі олів'є, грибочки, суші
Немає радості в житті такої
Новорічні миттєвості хороші

Новорічне свято навкруги
Дід Мороз, подарунки, сніг.
В небі салютів яскравих дуги
Дзвінкий звучить дитячий сміх

Хай війни не буде і напасті!
Скоріше вітати ми спішим.
З Новим Роком! З Новим Щастям!
Вам здоров'я я бажаю! Від душі...


Рецензии