Снiг

Поважно падав сніг сонливо,
Немов пухнастий білий кіт.
Летів додолу неквапливо,
Лягав заметом до  воріт.
Сріблився він хутром багатим,
Спиною тер об  стовбури,
Лежав, як ковдра біля хати
І був дарунком дітворі.
Без злості двірники бурчали,
Скребли лопатами стежки,
Замети дружно  підростали,
І грали дітлахи в сніжки.


Рецензии