душа розквiтне

Душа розквітне як оставить
Біди горе позаді


 і вздріє щастя впереді

І тоді

засяє сонечко над нами

Щастя буде повік з нами

Всі люди будуть посміхатись
Забажають в доброті остатись


Рецензии