Чом я iсную коли холоди?

Чом я існую коли холоди?
Не гріють душу ті слова гарячі.
Чому стоять квітуючі сади?
Коли сопілка від кохання плаче.

В чому живу,у кому зупинюсь?
Дивуючись багатому в коханні.
Звіривши шкоду знову повинюсь?
Плекаючи пташині зльоти ранні.

В кам'яні рештки укладу поспіль...
Багаття що в долині запалає.
Трави зеленої постіль...
Що тіла білого жадає.

Чом я існую як зоря встає?
Купаючись в пахучих небокраях.
Дізнаючись...що рядом також є...
Той вітер...що зі мною ще згорає.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии