3125 страшылка для дзяцей отрывок Спяшчая Прыгажун

Отрывок сказки: "Спяшчая прыгажуння"
 - страшылка для дзяцей і
 дарослых "Спяшая прыгажуня".
Зразумеў ён, магчыма, сам,
але дзякуй нябёсаў,
прынц пайшоў шукаць таго месца,
дзе сто гадоў спала нявеста.
Сотню гадоў яна не ела,
і вадзіцу не піла.
Высахла і заржавеўши,
ывок сказки:


Рецензии