Сеней

Позади, позади
По задирали,
Твари!
Твари, твари
Твари по паре
Паре, паре
По паре весенней
Весенней-сеней
Сеней, сеней.
Позади, позади
По задирали.
Твари!
Твари, твари
По траве, траве
Весенней
Сеней, сеней.
По рассаде
Сзади, сзади
Позади, позади
По задирали.
Твари!


Рецензии