***

Те, що здається стійким,
Зламається під останнім подихом вітру.
Те, що здається світлим,
Приховує справжній колір геть почорнілих крил…

Легше бути ніким,
Ніж пастельних відтінків палітрою
Вимушено маскувати
Порожнечу, попіл і пил.


18.12.18


Рецензии