В теб се влюбих по неволя

Чудни горски езера
пръснати край ОчакОво!
Тука с тебе се добрах
да се къпем чисто голи.

Нощна пролет без звезди
и рибари край огньове
спят сред цъфнали треви.
Ние ще се къпем голи!

Нежната луна сънува
в люлка между две тополи.
Толкова съм развълнуван-
ще се къпем с тебе голи!

Сянката ми любопитна
във водата прошумоли.
Ти спечели тази битка-
в теб се влюбих по неволя...


Рецензии