Снiг бiлесенький кружляe

Сніг білесенький кружляє,
Скрізь замети намітає.
Зимна казка заглядає у вікно.
І летять,летять сніжинки,
На дерева і будинки,
Рік Новий, прийшов у місто і село.
Вже наткала хуртовина
З снігу пухову перину.
Нею землю  покриває,
Від морозів захищає.
Ну а нині Дід Морози,
Між собою дуже схожі:
У  червоних чобітках.
Із  мішечками в руках,
Йдуть від хати і до хати,
З новим Роком всіх вітати.
А в  мішечках подарунки,
Ще й цукерки для ласунки.
Щоб не лізло щастя боком,
Однім словом з Новим Роком !

20.12.2018р.


Рецензии