Amarcord II. Спомням си

Със спомени
като от филми
на великия Фелини,
под музика
на Нино Рота
от вълшебния им
"Амаркорд",
Господи,
когато искаш ти
вземи живота ми,
но остави със мен
поне един такъв
АКОРД!


Рецензии