Вiтання

Нехай душа не знає втоми!
І статок завжди буде вдома.
Панує мир, життя і світлість
І на вустах свята привітність.

Родина хай радіє щиро,
Наповнює теплом життя і миром,
Дарує світло кожний день, -
Любові, радості, пісень!

Хай вітер мрій жене вітрила
До берегів в яких є сила
Для здійснень задумів і прагнень!
В усьому гарних Вам досягнень!

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2018
21.12.2018
10:27

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.


Рецензии