Укр. По колу

Вони святкують всі свята
і в кожного своя мета,
у дядька, тітки. сина. брата
що б в тому вигоду вже мати.
Не обминули маму й тещу =
щоб було жити якнайкраще,
сьогодніі свято в її брата,
а завтра - в тестя - ремігата.
І так святкують всі по колу
та всіх кусають ніби бджоли,
а хто не робе лишні тости -
того не зазивають в гостіі.
Такі їм гості не потрібні,
якщо вже немічні та бідніі,
як говорила сваха свату
"така рідня їм не придатна ".


Рецензии