Про старе

Ось тобі і відьмачки!
Ось тобі і гопачки!
На гарячих сковорідках
При своїх дрімучих літках.
А сам каже - чародій!
(Серед інших вже подій),
Бо не хоче буть кал-дун,
Ажжжжж...пищить.та це при нім.
Ну а нам же молодіти,
А йому нас не учити,
Нам не слухати бісів,
Й не призвати прєлєсті.
Прєлєсть... щас як дам, бісяка!
Ось тобі! Працюй, ломака!
Бух його! - щоб не навчав,
Й на доріжках не стояв.
Аж завив...не довподоби!
Так не лізь сюди, худобо!
Люди тут одні живуть!
Тобі ж твоє - далі дуть!

 Люди живуть, заробляють,
На хліб трохи мають...
Так ні!приперло!


Рецензии
На мови написано чудесно.Сергей.

Сергей Лутков   13.09.2023 16:32     Заявить о нарушении
Спасибо Вам, Сергей!
Храни Вас Господь!

Ангелина Длинка   16.09.2023 12:57   Заявить о нарушении