Укр. Не ймуть

Цвіте обрикоса, в саду білим цвітом,
а з неба на землю, сніг білий мете,
такого не бачив на білому світі
що б сніг випадав, коли й вишня цвіте.
Тюльпани в саду у сніігу червоніють
на яблунях квіти ось, ось розцвітуть,
а люди негоді такій не радіють,
від чого так сталось в природі - не ймуть.
Можливо це помста, за надмірне втручання,
можливо це зміна, до наступного віку,
коли у природі таке коливання
ми всі перед нею, покірні як діти.


Рецензии