Не дiвчiна а пiсня 21

Від краси жіночої зриває дах
і при погляді в очах туман пливе
тебе намалюю у своїх я спогадах
і моя к тобі любов знову оживе...
Від краси жіночої серцю небезпечно
може глузд здоровий чарами приспати
і у черзі почуття не встоять безперечно
і ніяк тебе забути не можу наказати...
Від краси жіночої пляма на душі
як би не старався не зміг я відіпрати
ти напевно все таки мені не байдужа
раз тебе зумів до нестями покохати...


Рецензии